Wij verzenden GRATIS naar jouw UKKIE in Nederland

Over Ons


over ons

Even voorstellen

Wat leuk dat je ons hebt gevonden. Wij zijn drie jonge moeders en zijn al jaren lang goede vriendinnen. Vol passie zijn we hieraan begonnen nadat we in 2017 met z'n drietjes 3 maanden op reis zijn geweest met onze kinderen. Een hele uitdaging kan ik je zeggen. Maar wat was het fantastisch en wat hebben we een hoop geleerd, gezien en gedaan. Op reis hebben we veel mensen ontmoet en zijn we steeds een aantal dagen blijven slapen bij gezinnen in verschillende landen, steden en dorpen. Je leert de mensen uit een land en hun gewoontes pas echt goed kennen als je bij ze thuis komt. We hebben zelfs gelogeerd bij een gezin in China, dit was heel bijzonder! 
 
We zijn op reis geïnspireerd geraakt door de omgeving, de mensen en onze eigen kinderen, die zich deze reis fantastisch gedragen hebben. We hebben mensen goed leren kennen en ondertussen een netwerk op gebouwd die bestaat uit verschillende buitenlandse ondernemers. We genieten nog steeds elke dag dat we dit mogen doen. We vinden het een eer om voor jou een nieuwe collectie uit te mogen kiezen en we hopen natuurlijk dat jij het ook leuk vind. Onze spullen komen dan ook uit het buitenland en dat betekent dat ze waarschijnlijk iets langer onderweg zijn dan je misschien gewend bent. Wij hebben wel veel producten op voorraad maar als populaire producten op zijn gaan wij direct vanuit de leverancier leveren. Houd daarom rekening met een levertijd tussen de 7 en 18 dagen. Maar gelukkig scheelt het wel aan verzendkosten voor jou en meer opslag ruimte voor ons. Zo houden we de prijsjes klein en blijft het leuk voor iedereen.
 
Ook zouden we het leuk vinden om jou te leren kennen en je mening te horen over onze shop. Als je het leuk vind kan je een berichtje achter laten op ons contact formulier. We proberen altijd dezelfde dag nog te reageren. Je mag natuurlijk ook vragen stellen over de producten.
 
Als er iets mis is met een geleverd product horen wij het ook graag, dan lossen we het zo snel mogelijk voor je op. Want wij willen heel graag een goede band met onze gasten.
 
Leuk dat je de tijd nam om ons verhaal te lezen en we hopen je snel weer te zien.
 
Liefs, 
Maya, Steffanie en Nahomy